Wordpress logo

Få en professionel WordPress løsning

Med en WordPress løsning kan du få en avanceret og skræddersyet webside, der passer til lige netop dine behov. Står du og skal bruge en avanceret webapplikation eller er din webside blevet hacket? Som Operations Developer kan jeg både skrive, designe og vedligeholde kode samt infrastruktur, så du får det hele i én pakke.

Læs mere

Wordpress drift og optimering

Står du med en Wordspress side, der trænger til en opgradering, f.eks. hvis den er blevet for langsom eller har været udsat for et hackerangreb, kan jeg rense, optimere eller stå for driften af dine systemer.

 

Wordpress udvikling

Jeg specialiserer mig i udvikling af plugins og child-tema udvidelser, der fungerer præcis som du vil have det, eksempelvis integration med tredjepartssystemer såsom regnskabssystemer, betaling, nyhedsbreve, Facebook m.m.

Sælg med Woocommerce

Mangler du særlige udvidelser eller integrationer i din Woocommerce, der kan tilpasses adfærds- eller købsprocesser – det kan jeg sagtens hjælpe med. Jeg kan også rådgive dig ifm. etablering af en webshop – alt lige fra tekniske krav til betalingsløsninger.

 

Jeg er WordPress ekspert og elsker mit arbejde

Jeg har mange års erfaring med WordPress – og endnu større erfaring med PHP, som WordPress er skrevet i. Jeg kan tilbyde tilpasning af nye ideer i form af skræddersyede plugins og moduler.

Eksempler på opgaver, som jeg har løst for mine kunder:

  • Integration med tredjepartssystemer ifm. adfærdsopsamling, skræddersyet integration med forskellige nyhedsbrevsystemer samt andre kampagnesystemer
  • Ændringer i plugins, så de overholder dansk lovgivning (fx når der er tale om mail udsendelse)
  • Oprettelse af “custom post types”, samt integration af opslagsystemer (biler, cykler osv.)
  • Skræddersyede ændringer i plugins, der giver mulighed for at bruge “template overrides”. Det betyder at man selv kan tilpasse udseende og selve funktionaliteten. Alle ændringer placeres derefter i et child-tema, hvor de efterfølgende ændringer ikke vil blive fjernet ved temaopgradering eller pluginopgradering

Ofte laver jeg mange småforbedringer, der sammen gør forskellen for hele siden. Da alt er skræddersyet findes der ikke en enkelt opskrift – men jeg hjælper dig gerne med at få selve planlægningen og idéudviklingen på plads.

Jeg overholder standarderne

Som udgangspunkt bygger jeg alle WordPress løsninger, så de ikke ødelægger muligheden for at opgradere dit website/tema/plugin. Det betyder, at den special udviklede løsning ikke vil sætte ekstra begrænsninger på dig.

 

Kontakt mig og få kompetent WordPress hjælp

Drift af WordPress

Jeg specialiserer mig også i opbygning og tilpasning af dedikerede servere til WordPress samt installationer, der skal håndtere flere besøgende på en gang. Jeg har en del gode opskrifter som kan tilpasses de enkelte situationer. Udover det kan jeg også rådgive dig ifm. nødvendige ændringer på din webside, så hastigheden og antal af besøgende på siden kan forhøjes markant.

Hvis du leder efter en “managed løsning” hvor andre tager sig af driften af din webside, inklusiv opdateringer, så tag et kig på Effipress hosting med opdateringer. Det er en service jeg driver sammen med mine partnere fra byHerskind, hvor vi tilbyder hurtigt WordPress webhotel med opdateringsabonnement – så kan du fokusere på din forretning og skriveaktiviteter fremfor teknikken. Læs mere om Effipress hosting her.

WordPress design

Leder du efter en komplet WordPress webside, så tag et kig på mine samarbejdspartnere fra byHerskind, der er specialister inden for grafiske løsninger og usability. Vores samarbejde betyder at du ikke blot får en webapplikation med stabil kode og infrastruktur, men også en som er flot og brugervenlig. Læs mere om byHerskind her.Afslut visuel bygger

Hackerangreb og sikkerhed

Perfekt sikkerhed findes ikke – men der er mange ting man kan gøre for at forbedre sin situation inden uheldet rammer:

  • tag backups af din webside og database
  • oprethold korrekte filrettigheder
  • hold din WordPress, tema og plugins opdaterede
  • undgå kopierede kode-eksempler i din WordPress – særligt hvis du ikke har godt styr på kodning
  • overvågning af f.eks. mailudsendelser og indgående trafik og evt. filstruktur

Alt fra ovenstående liste kan jeg hjælpe dig med – og du kan få ekstra sikkerhed i form af backups og mere hvis du benytter Effipress WordPress Webhotel.

Hvis din webside er blevet udsat for et hackerangreb, kan jeg hjælpe dig med rensning og genetablering af siden, hvilket typisk også kræver at jeg identificerer måden hvorpå siden blev hacket. Skriv eller ring for at høre mere. Det tager typisk 2-6 timer at få styr på siden igen hvis der ikke forelægger backups og jeg skal rense den hackede version. Tiden kan variere, men jeg informerer dig altid løbende om forholdet – så får du ikke flere overraskelser.

Kontakt mig

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til mine ydelser?

Transparent opgaveløsning

Ved køb af et klippekort får du adgang til min kundeportal EFFIHUB hvor du altid kan følge med i dit forbrug.

Der er ingen hemmeligheder når jeg arbejder for dig - og du kan altid se hvor meget tid jeg har brugt på at løse dine opgaver.

Få kompetent hjælp NU

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Kan du hjælpe med en WordPress webshop og online betalinger?

Ja, det kan jeg sagtens. Der er mange muligheder indenfor selve WordPress – man kan enten starte en webshop med WooCommerce eller bruge f.eks. GravityForms til betalinger for enkelte ydelser som klippekort eller f.eks. online varer.

Jeg kender de fleste betalings-gateways i Danmark og Europa og kan derfor rådgive dig om den bedste løsning for dig.

Vi blev forladt af vores tidligere udvikler - kan du hjælpe selvom vi ikke har nogen dokumentation?

I de fleste tilfælde, ja. Du skal dog være indforstået, at jeg bliver nødt til at se på hele kodebasen og lave en analyse af situationen – og det er noget som går udover almindelig tilbud. Typisk tager det op til 8 klip at give et kvalificeret bud.

I de sjældne tilfælder, hvor mit estimat vil overstige nævnte klip vil du blive informeret med det samme om forholdet.