Sky med tandhjul og kodevindue

Webudvikler med sjæl og erfaring

Har du brug for en avanceret digital løsning, der kan hjælpe dig og din virksomhed?

Med flere års erfaring inden for webudvikling kan jeg hjælpe med udvikling, hold og migration af din webløsning, så dine kunder får den bedste oplevelse.

 

Læs mere

Erfaren webprogrammør

Jeg har arbejdet med udvikling af dynamiske websider siden 2000 som hobby – og har arbejdet med det professionelt siden 2003. Jeg har kendskab til mange programmeringssprog og kan derfor virkelig trylle indenfor backend webudvikling.

Erhvervsmæssigt erfaring

Hele mit liv har jeg udviklet produkter til firmaer, hvor jeg har været nødvendigt at lære deres processer og “omlægge deres hverdag” til en digitaliseret udgave. Det er noget jeg er vant til, og ofte tænker jeg i samme baner som dig – hvordan kan man optimere ting, så man kan tjene flere penge, men uden at det giver problemer for medarbejder og kunder.

Z

Databaser og migrationer

Databaser er hverdagskost for en webudvikler – og det samme gælder for migrationer, da jeg ofte har udviklet løsninger, der har erstattet gamle versioner af apps som har kørt hos mine kunder. Jeg sørger altid for en ordentlig migrationsprocess og har erfaring med reverse enginnering mht. datamigration.

Søges webudvikler til hjemmeside og webshops?

Skal du have en ny hjemmeside, eller vil du opgradere den du allerede har?

Måske fordi din nuværende hjemmeside ikke

 • sælger nok
 • følger moderne krav til en hjemmeside
 • er søgemaskineoptimeret
 • har et lækkert og professionelt webdesign

Online markedsføring er effektivt og på den lange bane er det også meget billigere end trykt markedsføring.

Men det skal laves rigtigt fra starten. Det kan jeg hjælpe dig med.

Som it-programmør og webudvikler programmerer jeg de mere avancerede WordPresshjemmesider.

 

Hjemmesider

 • med webshops
 • med forskellige apps, der spiller sammen
 • med skræddersyede tilmeldingsmoduler

og hvad du ellers har brug for af specialtilpassede løsninger på din hjemmeside. Har du brug for specialudvikling af webapps, kan jeg udvikle dem for dig.

Hjemmesiderne leveres i samarbejde med webdesignere Cathrine og Thomas Herskind-Carlsen fra byHerskind ApS, som jeg driver vores fælles firma EFFIPRESS sammen med. Siden 2013 har vi sammen udviklet mere end 50 hjemmesider. Du kan enten vælge at skrive teksterne til din nye hjemmeside selv, eller vi kan tilbyde en hjemmeside inkl. professionelle SEO-tekster, så du også kan få trafik fra Google.

Jeg har daglig kontakt med mine samarbejdspartnere – og 3 dage om ugen arbejder vi sammen på vores fælles kontor i Danstruplund, Fredensborg. Vi er stolte over at have et tæt og gennemtestet samarbejde, hvilket sikrer høj kvalitet gennem hele processen.

 

Sammen skaber vi hjemmesider

 • hvor layoutet er unikt tilpasset din virksomhed
 • der arbejder for dig 24/7, fordi vi automatiserer så meget som muligt. Herunder tilmeldinger til nyhedsbrev, webshop og onlinebooking
 • der rent teknisk er sat op, så de samarbejder med Google (Husk: Vil du findes på søgemaskinen, skal dine tekster skrives specifikt som SEO-tekster)
 • der er nemme for dig selv at vedligeholde efterfølgende

Med andre ord: En online forretning, der praktisk talt kan betjene dine kunder, fra de støder på dit navn første gang, til de bliver klar til at handle med dig.

Kontakt mig og få den webside du ønsker

Sådan foregår webudvikling af hjemmesider

Vil du høre mit bud på, om du har den mest optimale hjemmesideløsning i dag, eller hvordan du får mere ud af din hjemmeside, kommer jeg gerne forbi på et uforpligtende besøg. Her vil jeg spørge dig ind til, hvad du har brug for, at din hjemmeside skal gøre for dig, og hvad du gerne vil beholde fra din nuværende hjemmeside. Jeg kommer med mit bud på, om du skal have en helt ny hjemmeside, eller om jeg kan arbejde videre ud fra den, du allerede har.

Når vi har identificeret dit behov, sender jeg dig et tilbud på opgaven. Tilbuddet indeholder både prisen for programmeringen, grafisk design og nye tekster, hvis du ikke ønsker at skrive dem selv. Når du køber hele din hjemmeside ét sted, slipper du for at skulle koordinere webleverandører, der ikke har rutinen i at samarbejde.

Herefter kan vi eventuelt justere i tilbuddet.

Før vi begynder på opgaven, betaler du rate 1 ud af 3. Herefter har vi en grundig snak om, hvad vi har brug for i form af logo, farvekoder, domæne, login m.m. Mens vi arbejder, tilstræber vi at kontakte dig færrest mulige gange med supplerende spørgsmål, så du bliver forstyrret mindst muligt. Men webudvikling er et samarbejde og en proces, som kræver at du er indover undervejs, blandt andet for at give feedback på designet. Og det regner vi selvfølgelig med, at du også er interesseret i.

Undervejs koordinerer vi arbejdet med hinanden, så du slipper for at holde styr på, hvordan det går med opgaven.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen for en hjemmeside varierer alt efter antallet af specialudviklede tilpasninger.

Vores priser for tilpasset webudvikling + design, der kræver specialløsninger, begynder ved 40.000 kroner ekskl. moms.

Prisen for mere standardiserede hjemmeside begynder ved 16.000 kroner ekskl. moms.

Kontakt mig

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til mine ydelser?

Transparent opgaveløsning

Ved køb af et klippekort får du adgang til min kundeportal EFFIHUB hvor du altid kan følge med i dit forbrug.

Der er ingen hemmeligheder når jeg arbejder for dig - og du kan altid se hvor meget tid jeg har brugt på at løse dine opgaver.

Få kompetent hjælp NU

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har brug for både en forretningswebside og en webapplikation der skal stå for (dit behov) - kan du det?

Ja, det kan vi. Jeg foreslår typisk at separere webdelen ansvarlig for markedsføring fra den del, der skal servicere kunderne. Man får mest ud af sine penge hvis de to sider er udviklet som separate projekter. Dette er fordi man anvender forskellige værktøjer til disse opgaver – og det gør man med henblik på at spare tid samt lave vedligeholdelsen så effektivt som muligt.

Vi sørger naturligvis for, at begge projekter har samme grafiske udseende – så selvom det hele kommer som to projekter fungerer de stadig i ét branding univers.

Jeg har brug for en webside til min forretning - kan du levere det?

Det er ikke direkte mig, men mine samarbejdspartnere Thomas og Cathrine der vil være ansvarlig for hovedleverance. Jeg blander mig i de tekniske aspekter af din kommende webside, hvor Thomas og Cathrine sørger for udseende, navigation og ordentlig branding – så dit online visitkort er attraktivt over for dine kunder.