Sky med ur og pengepung

Udvikling af webapplikationer

Mangler du et produkt, der skal være skræddersyet til din virksomhed? Eller er du druknet i et hav af produkter der kræver manuel data synkronisering? Læs videre og se hvor let du kan optimere processer i din virksomhed med tilpassede webapplikationer
Læs mere

Selv-service er den bedste kundeservice

Giv dine kunder mulighed for at betjene sig selv, når det passer dem. Spar personaleomkostninger og håndter flere kunder med det samme. Skil dig ud fra konkurrenterne og vær tilgængelig 24/7 uden tunge omkostninger.

Optimer dine processer

Med et onlinesystem kan du optimere dine interne processer, reducere fejl og standardisere processer, så kvaliteten overholdes, og du og dine medarbejdere kan fokusere på kernen af forretningen.

Z

Skab overblik med integrationer

Slip for at holde styr på flere forskellige systemer. Få et nyt system, der eksempelvis kan trække data fra dit regnskabsprogram, fakturasystem eller CRM. Med webapplikationer kan jeg få alle systemerne til at samarbejde, og du skal fremover kun holde dig opdateret et sted.

Skyd genvej med webapplikationer

Er du druknet i et hav af it-løsninger, der kræver manuelt arbejde?

Bruger du meget tid på at overskue de forskellige systemer?

Er du usikker på, om de virker, som de skal over for kunderne?

Tit får virksomheder udviklet it-løsninger, der ikke tager højde for, at virksomheden udvikler sig, og derfor kan det være svært at bygge ovenpå og fortsat have de bedste løsninger.

Med webapps kan du spare tid og få tilfredse kunder på én gang. Jeg specialudvikler gerne til dig.

Lad halvfærdige og dårligt tilpassede produkter være fortid. Jeg bygger et nyt system, der passer til dig og din virksomhed. Jeg udvikler altid løsninger, som vi nemt kan skalere eller ændre, hvis dit behov udvikler sig. Når det kan lade sig gøre, genbruger jeg de systemer, du allerede har, så jeg ikke skal bygge mere end højest nødvendigt fra bunden.

Det er let at programmere dårligt, men det kræver erfaring og viden at bygge systemer, som let kan udvides og tilpasses senere. Derfor er et samarbejde med mig en langsigtet investering.

Med webapplikationer betjener du kunder 24/7

Dine kunder forventer, at alt er online i dag. Det er din fordel. For med webapps indarbejdet i dit CMS-system kan du tilbyde dem de selvbetjeningsløsninger, de foretrækker. Og samtidig kan du og dine medarbejdere bruge jeres kostbare arbejdstid på andet end at besvare telefoner, booke aftaler manuelt eller sende fakturaer til kunder.

Samtidig kan kunderne betjene sig selv – og lægge penge i din forretning hele døgnet rundt. Derfor bliver de hjulpet hurtigere, og du får mere tilfredse kunder.

Med webapplikationer kan du

 • have alle oplysninger om kunden i et produkt
 • få dine forskellige systemer til at spille sammen
 • hoste alle informationer i cloud

eller noget helt fjerde.

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Eksempler på webapplikationer, jeg har udviklet

 • Specialudviklede kundeportaler
  Vil du give dine kunder mulighed for selvbetjening, så du slipper for unødige opkald? Med en kundeportal kan du vise, at din virksomhed er transparent, hvis du giver kunderne mulighed for at holde øje med, hvad du bruger tiden på m.m. Det skaber tryghed og øger kundernes loyalitet
 • Overvågning af fysiske elementer
  Denne webapp kan overvåge mange forskellige enheder, eksempelvis en kaffemaskine eller mere avancerede industrielle maskiner. Her kan folk se, om kaffemaskinen er slukket eller se tilstand af pumper i et vandværk via deres computer
 • Medlemsportal for vandskiklubber
  Ved at samle oversigten over alle medlemmer online kan vandskiklubben nu automatisere det administrative arbejde. Nu bliver det registreret, hvem der sejler med hvilke både, og medlemmerne kan betale for benzinen online. På den måde sikrer klubben, at alle betaler det, de skal
 • Udlånssystem med indbygget udstyrsregistrering
  Et system udviklet til et universitet, der giver mulighed for at registrere alt udstyr på arbejdspladsen. Man kan selv bestemme hvilket udstyr skal være til udlån til de studerende.
 • Sofistikerede bookingsystemer
  Gennem min karriere har jeg udviklet mange typer af aftale- og ressource bookingsystemer, hvor udlånsreglerne var 100% tilpasset til selve virksomheden og deres interne forløb. I hvert tilfælde har systemerne optimeret arbejdsgangen samt givet kunderne praktisk og nem selvbetjening – det har resulteret i en meget bedre oplevelse for både virksomheder og kunder.

Med webapps kan du også få

 • alle systemer til at arbejde sammen med et middlewarekoncept.
  Med kombinationen af en skræddersyet webportal og et middlewarekoncept kan du få alle dine systemer til at arbejde sammen, så du fremover kan betjene dem alle et sted fra
 • en intern sagsstyringsportal.
  Her kan du dele informationer med dine medarbejdere og føre journal over opgaverne. Du slipper for rod og papirbunker. Alt ligger et sted og er tilgængeligt fra en PC eller mobil
 • et unikt bookingsystem.
  Hele bookingsystemet tilpasses netop det behov, du har i din virksomhed

Alle løsninger er skræddersyede og kan skaleres i takt med, at din virksomhed vokser. Derfor har vi næsten ubegrænsede muligheder for at opgradere dine webapplikationer fremover. Med mange andre løsninger skal vi lave grundige tjek, hver gang vi ændrer i løsningen fremover. Det slipper du for med en skalerbar webapp.

 

Er din case ikke beskrevet? Lad mig tegne en løsning for dig

Hvorfor vælge mig til at udvikle dine webapps?

To ingeniøruddannelser og en masse praktisk erfaring gør, at jeg løser alle de opgaver, jeg går i gang med. Også selv om de driller. For jeg får et kick ud af at blive udfordret.

Jeg startede min ingeniøruddannelse på Silesian University of Technology i 2002, Polen, hvor jeg modtog et legat i Danmark og færdiggjorde mine studier med en dansk ingeniøruddannelse fra DTU i 2008.

Alt, hvad jeg laver i dag, hører under den mere avancerede webudvikling. Jeg er også en erfaren Linux konsulent som gør mig til en ægte DevOps (personen der kan både udvikling og infrastruktur).

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan lette dit arbejde – og styrke din økonomi – med webappikationer, kommer jeg gerne forbi på et uforpligtende besøg.

På mødet lytter jeg til din udfordring og skitserer en mulig løsning, mens du fortæller. Herefter udarbejder jeg en kravspecifikation for den løsning, jeg vil foreslå til dig.

Når du har bekræftet, at kravsspecifikationen er dækkende, udregner jeg en pris på opgaven. Godkender du mit tilbud, er næste trin, at du indbetaler første af tre rater af betalingen, og jeg begynder på opgaven. Undervejs holder vi typisk 2-3 møder, og du skal forvente at du formentligt skal bruge ½-1 dag på at besvare spørgsmål og lignende undervejs. Når din webapplikation er gået i luften, finjusterer jeg eventuelt detaljer bagefter, hvis der er behov for det.

Pris for webapplikationer: 40.000 til 250.000 kroner eks. moms.

Kontakt mig

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til mine ydelser?

Transparent opgaveløsning

Ved køb af et klippekort får du adgang til min kundeportal EFFIHUB hvor du altid kan følge med i dit forbrug.

Der er ingen hemmeligheder når jeg arbejder for dig - og du kan altid se hvor meget tid jeg har brugt på at løse dine opgaver.

Få kompetent hjælp NU

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med driften og hosting?

Jeg tilbyder support til de webapplikationer jeg bygger, og typisk anbefaler jeg Digital Ocean med dedikeret VPS som en hosting mulighed.

Hvor mange løsninger har du leveret? Hvad med referencer?

Jeg har leveret mange projekter af diverse størrelser. En del af mine løsninger leveret for 10 år siden fungerer stadig.

Der er situationer hvor jeg ikke kan hjælpe – og det er hvis du har brug for en løsning, som jeg ikke kan løse indenfor rimelig tid (når der kræves flere programmører). Men i sådan tilfælde kan du bruge min erfaring til at bygge en ordentlig kravspecifikation til dit projekt.