Forskellige hardware logoer samt hardware ikoner

Salg af software og hardware

Jeg har adgang til over 150.000 EDB varer, hvoraf 25.000 af dem lagerføres og kan leveres dag-til-dag. Udover fornuftige priser og fleksibel levering hos mig, kan du også få kompetent rådgivning og ægte business kundeservice med afsæt i dine særlige ønsker.

Læs mere

Dag-til-dag levering

25.000 af de mest populære produkter lagerføres og kan derfor leveres på dag-til-dag basis. Jeg kan også arrangere udbringning når det passer dig

Kompetent rådgivning

Hvad end du har brug for kan jeg finde en løsning. Jeg har mange års erfaring i branchen samt adgang til distributørenes egne rådgivere

Fornuftige priser

Jo mere du køber for, des bedre pris kan jeg tilbyde. Mine priser er ofte bedre end konkurrenternes – derfor betaler det sig ofte at kontakte mig og høre mere om mulighederne

Hardware og software til konkurrencedygtige priser

Står du og har brug for hardware eller software til kontoret? Ofte kan jeg tilbyde varene til samme eller endnu lavere pris end du kan finde på nettet. Ydermere har jeg mængde-rabat; jo mere du køber for, jo bedre tilbud kan jeg give dig.

Du bestemmer selv om du ønsker at hente varene på mit kontor eller få dem bragt ud – selvfølgelig dag-til-dag eller på den dato, der passer dig bedst.

OBS: Jeg sælger kun til firmaer og ikke til private.

Kompetent rådgivning og opsætning

Skal du lave tungere shopping, som f.eks. UPS, rackskabe, servere m.m. eller har du bare brug for en ny PC til dit kontor – alle disse kan jeg levere (inkl. selvbestemt udbringningsdato af flere varer).

Jeg kan hjælpe med indkøb af følgende:

  • Software (OS, antivirus, specialpakker) – til lækre priser!
  • Servere og PC’er
  • Business laptops
  • Telefoner og tablets (inkl. Apple)
  • HDD, SSD, RAM, USB tilbehør og mange andre

Jeg kan hjælpe med indkøb og opsætning af følgende:

  • Rackskabe
  • Servere (Linux+rack)
  • UPS
  • Netværksudstyr og WiFi netværk

Vil du gerne undgå fejlkøb og få kompetent hjælp til at etablere et serverrum? Kontakt mig og hør mere om dine muligheder.

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan betaler jeg for mine varer?

I de fleste tilfælde kræver jeg forudbetaling af varer – også for nye kunder. Faste kunder får kredit og varerne sendt samme dag, så snart de er bestilt. Betalingsbetingelserne er 8 dage netto.

Hvad er fragtsatsen?

Jeg sender med GLS og Post Danmark. For de fleste ordrer koster det 50kr ekskl. moms for en GLS forsendelse. Varer med ekstra vægt/volume koster ekstra, men jeg informerer dig altid om prisen på forhånd.

Hvad med reklamationsret?

Ifølge loven er der 24 måneders reklamationsret på alle produkter. Du kan læse mere om forskellen på “garanti” og “reklamationsret” her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/garanti-og-reklamationsret-hvad-er-forskellen