Computerskærm med salgsikoner

Mere salg uden de tekniske udfordringer

Mangler du skræddersyede funktioner i din e-handelsplatform, ønsker en detaljeret on-page SEO gennemgang eller sparring om integrationsmuligheder og generel konceptudvikling?

Læs mere

Integrationer og automatisering

Mister du meget tid, fordi for mange opgaver skal klares manuelt? De fleste processer kan automatiseres – og ved brug af eksterne API’er kan man også automatisere komplekse forretningsprocesser.

On-page SEO og teknisk gennemgang

Skal du have en detaljeret rapport om din websidens tilstand samt høre mere om muligheden for forbedringer? Jeg kigger din webshop igennem med teknik-brillerne på og fortæller dig på en forståelige måde hvad der kan forbedres, så du får flere glade kunder.

Konceptudvikling til e-handel

Overvejer du at starte en webshop, få jeres handelskæde online eller ønsker du generelle input med tekniske muligheder til din egen strategi? Jeg kan hjælpe med hvad der er teknisk muligt samt rådgive dig om de bedste løsninger og gode idéer.

Hvordan kan integrationer hjælpe min virksomhed?

Der er mange systemer, der skal tale sammen – du har nogle varer der skal sælges, hvorefter der skal udarbejdes faktura, der skal rettes i lageropgørelsen, osv.

Jeg har arbejdet med e-handel løsninger i mange år og er ekspert inden for “middleware”; software, der hjælper flere systemer til at tale sammen, også når det handler om flere tredjeparts systemer. Når systemerne fungerer optimalt sammen, kan du bruge tiden på vigtigere ting for din forretning.

Få udarbejdet en detaljeret SEO rapport

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, hjælper dig til at blive fundet af dine kunder, når de benytter en søgemaskine. Jeg tilbyder en detaljeret rapport over de tekniske aspekter af din e-handels SEO.

En rapport indeholder blandt andet:Illustration af computerskærm med data

  • fuldt basis-check af hvad din hjemmeside har og bør have, heriblandt værktøjer m.m.
  • analyse af din websides struktur
  • identifikation af tekniske fejl og mangler
  • caching strategier, content blockers m.m.

Rapporten detaljerer udelukkende de tekniske aspekter og inkluderer derfor ikke en SEO analyse af din websides tekst. Typisk ligger prisen på en rapport mellem 4 og 8 klip, hvis man køber et klippekort.

Konceptudvikling og faglig konsultation til webshops

Ved drift af e-handel er der mange ting, man skal være opmærksom på, både når det kommer til funktionalitet, men også til jura. Jeg kan sørge for at jeres webshop har alle de påkrævede forskrifter for at blive godkendt til e-handel.

Jeg er ekspert i platformen WooCommerce, som er et WordPress e-handelsplugin specielt til WordPress. WooCommerce er især godt egnet til små og mellemstore virksomheder og kan opsættes efter dine behov og ønsker.

Herudover kan jeg hjælpe med opsætning af betalingssurrogater, integration af betalingsløsninger og automatisk fakturering samt generel e-handel optimering.

Kontakt mig

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til mine ydelser?

Transparent opgaveløsning

Ved køb af et klippekort får du adgang til min kundeportal EFFIHUB hvor du altid kan følge med i dit forbrug.

Der er ingen hemmeligheder når jeg arbejder for dig - og du kan altid se hvor meget tid jeg har brugt på at løse dine opgaver.

Få kompetent hjælp NU

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan du inden for SEO?

Jeg følger altid udviklingen indenfor SEO-branchen og lærer nye regler, samt udveksler viden med andre eksperter. Jeg specialiserer mig i forbedring af platforme, så de er så SEO-venlige som muligt. Jeg skriver ikke teksterne til din webside, men jeg har dygtige samarbejdspartnere som jeg kan henvise til.

Har du erfaring med e-handels branchen? Kan du hjælpe med opstart?

Ja. Jeg har kunder fra forskellige brancher og i forskellige størrelser. Uanset din størrelse eller branche er du altid velkommen til at kontakte mig. Mit job er at give dig et hurtigt svar vedrørende tekniske muligheder – og evt. bidrage med endnu bedre koncepter og teknik, der løser dine forretningsproblemer.