Om sysCore

Læs mere om hvem jeg er og om mine projekter og samarbejdspartnere

Giv mig en svær udfordring!

Udfordr mig! Så skaber jeg en holdbar løsning til dig.

IT, Linux og teknisk tunge problemer har altid været min passion.

Derfor har jeg ikke mindre end to ingeniøruddannelser i bagagen. Jeg startede min ingeniøruddannelse på Silesian University of Technology i 2002, Polen, hvor jeg modtog et legat i Danmark og færdiggjorde mine studier med en dansk ingeniøruddannelse fra DTU i 2008.

I 2011 etablerede jeg sysCore ApS, hvor jeg konstant udvikler nye IT-baserede løsninger. Derfor betegner jeg alle nye – og avancerede – opgaver, som en del af min efteruddannelse og lægger fra tid til anden en del interessetimer i mine kunders opgaver.

Mine kunder er mine langvarige samarbejdspartnere, Derfor gør jeg alt, hvad der står i min magt, for at de skal være trygge ved samarbejdet – vi er på samme hold.

For at sikre gennemsigtighed har jeg været med til at udvikle kundeportalen EFFIHUB, hvor mine kunder løbende kan følge med i de opgaver, jeg løser for dem, og se hvor lang tid den enkelte opgave tager.

Jeg arbejder dog ikke helt alene

I min virksomhed har jeg et tæt samarbejde med Cathrine og Thomas Herskind-Carlsen fra byHerskind ApS. Vi har gennem årene samarbejdet om flere projekter og kan herigennem også tilbyde vores kunder en fælles klippekortsordning – det giver vores kunder en unik mulighed for at få professionelt udseende og optimal funktionalitet i én og samme pakke. Besøg deres webside og se hvad de kan tilbyde på www.byherskind.dk.

byHerskind - Thomas og Cathrine

Effipress

Sammen med Cathrine og Thomas har vi også etableret Effipress; en fælles platform, hvor vi kan tilbyde vores kunder WordPress webhoteller samt forskellige vedligeholdelsespakker til firmaer. Leder du efter en veloptimeret managed WordPress webhotel med opdateringssabonnement, hvor vi holder styr på dine opdateringer – så tag et kig på effipress.com.

Effihub

Effihub blev udviklet ud fra et fælles personligt behov fra både sysCore og byHerskinds side, da vi følte at for meget tid gik med at registrere timer i eksterne ark, diskutere priser, m.m. Det viste sig at vores kunder var glade for systemet, og mange begyndte at efterspørge lignende løsninger til deres virksomheder. Derved blev vores gamle kundeportal til noget helt nyt – nemlig Effihub.

Det er mig der står bag udviklingen og driften af Effihub systemerne.

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde