Skærmvindue med forskellige ikoner

Har du styr på dine idéer?

Er alle dine krav identificeret og korrekt beskrevet? Er du sikker på, at din forståelse af problemet er korrekt afspejlet i dokumentationen og kan forstås af programmører og projektmanagere?

Jeg kan hjælpe med planlægning og konceptudvikling, identificering af krav samt udarbejdelse af kravspecifikationer.

Læs mere

Identificer dine krav

Skal du bygge et IT projekt, men er i tvivl om alle krav er blevet identificeret? Dele af projektet kan være en selvfølge for dig, men den store forskel en programmør kan gøre, er at tydeliggøre dine kravspecifikationer, så de giver den bedst mulige forståelse for dem der skal bruge dem.

Undgå misforståelser

Mange elementer kan forklares ved brug af fagsprog og tegninger. Som programmør ved jeg hvilke beskrivelser og tegninger der kan fortolkes til f.eks. et database-skema eller applikationens modeller.

Kvalitetstjek

Jeg hjælper med test og vurdering hvis projektet eller dets dele opfylder den oprindelig kravspecifikation. Som programmør kan jeg se ting, som du måske tog som en selvfølge. Jeg yder også bistand ifm. skønsforretninger.

Kravspecifikation – din garanti

Det kan være en udfordring at forklare sine idéer. En god kravspecifikation skal, udover at have en klar beskrivelse af problemet, også indeholde alle de vigtige detaljer, som ingeniører og programmører ønsker og forventer.

Men det er ikke kun programmørerne, der står i centrum. Ofte skal beskrivelser suppleres med yderligere kompetencer fra f.eks. designere eller UX eksperter. Det er bl.a. derfor jeg samarbejder med byHerskind ApS.

Som faglig ekspert kan jeg hurtigt identificere manglerne i dine ønsker. Herefter kan jeg bidrage med idéer, der kan lede til en god løsning.

Det er gevinsten for dig som kunde – du får hvad du har brug for. Udover det, kan jeg hjælpe med optimering af selve projektet – du kan spare mange penge ved kun at fokusere på det der reelt er brug for.

Realitetstjek af dine ideér og teknisk sparring

Ofte findes der mange løsninger til samme problem – men ikke alle løsninger er optimale eller opfylder de krav man stiller. Man kan forklare problemet på en simpel måde: der findes masser af sorteringsalgoritmer – og en del af dem kan kun præstere optimalt, hvis f.eks. data kommer i en bestemt format. Det samme opleves der tit med idéer: Der findes ingen “one size fits all”, men med smarte tilpasninger og kendskab til teknik-delen kan man hurtigt finde den optimale løsning.

Jeg kan også hjælpe dig med teknisk sparring – dvs. identificere de steder, hvor dine idéer løber lidt udenfor mulighederne, eller hvor ting bør reorganiseres. Derudover kan jeg også give nye input i form af mine idéer, som yderligere kan forbedre dit originale koncept og føre til endnu bedre løsninger eller produkter.

Kontakt mig og se hvilke ideer jeg har for dig

Skønsforretning

Er du en skønsmand, der har brug for meget specialiserede input fra min side for at afgive en skønsrapport ifm. retssager eller voldgiftssager – så kontakt mig direkte for at høre om din problemstilling ligger indenfor mine kompetencer. Jeg er bekendt med procedurer ved syn og skøn. Denne ydelse er forbeholdt allerede udpegede skønsmænd samt advokater. Der ydes ingen rådgivning ifm. syn og skøn til andre aktører.

Kravspecifikationen kræver en god kontrakt

En god kravspecifikation er ofte kun halvdelen af arbejdet. Den juridisk del af aftalen er også yderst vigtig. Jeg samarbejder med flere advokater fra forskellige brancher, der kan hjælpe dig med korrekt forståelse eller udarbejdelse af en kontrakt. I sidste ende vil det altid betale sig.

Teknisk side af kontrakter

Jeg kan ikke hjælpe dig med juridisk tolkning af din kontrakt, men jeg kan kommentere på det tekniske indhold og sammenligne det med branchens standarder. Det kan være vigtigt – særligt i forhold til prisen, hvis du er ved at betale for meget?

Flere sprog

Kravspecifikationer og teknisk bistand til kontrakter tilbydes på følgende sprog:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Polsk

Kontakt mig

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til mine ydelser?

Transparent opgaveløsning

Ved køb af et klippekort får du adgang til min kundeportal EFFIHUB hvor du altid kan følge med i dit forbrug.

Der er ingen hemmeligheder når jeg arbejder for dig - og du kan altid se hvor meget tid jeg har brugt på at løse dine opgaver.

Få kompetent hjælp NU

Kontakt mig

Skriv, ring 32 21 57 70 eller besøg mig på mit kontor i Fredensborg 

Book et møde

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster kravspecifikations-forløbet?

Prisen er afhængig af projektets omfang og hvor struktureret vi kan arbejde sammen. Jeg anbefaler, at du kontakter mig og fortæller mig om dit projekt.

Hvor lang tid tager et forløb?

Jeg opdeler kravspecifikations-forløbet i tre mindre faser: brainstorming & opdagelsesfasen, afklaring og idé-polering. Det er vigtigt, at der afholdes pauser mellem de forskellige faser, så vi kan rense ud i vores kontekst og ikke er påvirkede af ideér fra tidligere møder. 1 uges mellemrum mellem hver fase giver oftes de bedste resultater. Jeg kan klare hasteopgaver, men så skal du som kunde forstå, at det er imod dig og dit projekt.

Jeg har brug for hjælp ifm. skønsforretning - hvad koster det og kan du det?

Hjælp ifm. skønsforretninger tilbydes kun til skønsmænd, der er allerede en del af sagen eller til advokater, der har brug for yderligere info, kommentarer eller sparring.

Kontakt mig direkte for at høre mere og om sagens omfang ligger inden for mine kompetencer.

Jeg er bekendt med regler vedr. skønsforretninger i Danmark.