HURTIG ADGANG

sysCore ApS
Tel: +45 32 21 57 70
Nej tak til telefonsalg

Fax: +45 69 66 33 66
E-mail: info@syscore.dk
Glostrup, Denmark

HCORE Skræddersyet webløsninger
Vi er en del af H|CORE
Autoriseret UNI-TEL forhandler

Autoriseret forhandler
Autoriseret NAVICAT forhandler

Autoriseret forhandler
INNOVARE logo
sysCore Aps supports Foundation INNOVARE
meetBSD logo
sysCore Aps supports meetBSD Conference

Ultimate Web Trio

Nu er det klart - vi kan ALT indenfor web!

Vores kunder er kvalitetselskere – det er helt klart. sysCore ApS har teamed up med to fantastiske specialister fra to forskellige brancher. Sammen kan vi tilbyde den ultimate oplevelse og øge din websynlighed. Alt fra et sted: udvikling, design og levende tekster.

Header mailchimp_596x290

 Cathrine / byHerskind.dk

Savner du at få en professionel hjemmeside, der visuelt og funktionelt afspejler præcist, hvem du og dit firma er? En side med WAUW-effekt, som du selv kan opdatere – og som kunderne vender tilbage til igen og igen?

Jeg sørger for, at din virksomhed bliver set af andre, som du inderst inde drømmer om, så du kan bringe dit budskab, dine produkter og din vision ud i verden med stolthed og selvtillid. Sammen finder vi ind til netop det, der gør dig forskellige fra andre virksomheder. Med afsæt heri skaber jeg et visuelt udtryk og en kommunikationsplatform, der passer perfekt til dig. Med andre ord, så hjælper jeg virksomheder gennem visuel branding og online kommunikation til at udleve deres potentiale og synliggøre deres brand.

Find inspiration og læs mere på byherskind.dk

Marlene / MarleneKyed.dk

Når kunder besøger dit website, bruger de få sekunder på at vurdere, om dine ydelser er relevante for dem. Det stiller krav til dine webtekster. Med afsæt i din målgruppe og ydelser skriver jeg levende webtekster, der tydeligt beskriver værdien af det, du tilbyder dine kunder. Med klar kommunikation viser du, hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter og på en troværdig måde kan du tiltrække de helt rigtige kunder.

Jeg skærer ind til benet og styrker dine budskaber, så de er egnet til web. Teksterne optimerer jeg i forhold til dine søgeord og jeg skriver i den tone og stil, der passer bedst til din virksomhed. Jeg kan enten redigere dine eksisterende webtekster eller skrive nye.

Find inspiration og læs mere på MarleneKyed.dk