HURTIG ADGANG

sysCore ApS
Tel: +45 32 21 57 70
Nej tak til telefonsalg

Fax: +45 69 66 33 66
E-mail: info@syscore.dk
Glostrup, Denmark

HCORE Skræddersyet webløsninger
Vi er en del af H|CORE
Autoriseret UNI-TEL forhandler

Autoriseret forhandler
Autoriseret NAVICAT forhandler

Autoriseret forhandler
INNOVARE logo
sysCore Aps supports Foundation INNOVARE
meetBSD logo
sysCore Aps supports meetBSD Conference

Ydelser

Alle ydelser tilbudt af sysCore drejer sig hovedsageligt om Open Source software, netværk, Linux OS og custom udvikling af applikationer. For mere, tjek vores Kompetencer side. Husk, at vi arbejder kun med erhvervskunder! Intet salg til private.

Hvordan arbejder vi?

Du kan hyre en linux konsulent på timebasis eller få en særrabat aftale ved at underskrive en service kontrakt. Hvis du har en ide eller et projekt og ønsker at høre mere om dine muligheder med den respektive teknologi og totale pris – så kontakt os endelig. Vi tilbyder også ad-hoc hjælp – eller klassisk konsulentydelser (efter timedebitering).

OBS: Vi foretager kreditvurderinger af alle vore prospektive kunder.

Klippekort support system:

Vi tilbyder også forudbetalte support aftaler (klippekort support) – du kan læse mere om denne form for support her: Klippekort support.

H|COREMed denne løsning kan du altid holde styr på dit forbrug med klippekort supporten. Som en registreret kunde vil du få adgang til vores selvbetjeningsportal, hvilket betyder at du altid har fuldt overblik over dit forbrug.

Denne ydelse tilbydes gennem H|CORE platformen – det betyder, at du som Kunden får også adgang til grafikker og designere. Du kan købe vores klippekort online – eller bede om en faktura som skal forudbetales.

Nej til crowdsourcing

sysCore (og H|CORE)  bruger ikke crowdsourcing – hvis en del af jeres arbejde bliver lavet udenfor sysCore, sker det altid igennem en af vores samarbejdspartnere og du er som kunde altid informeret omkring det i forvejen. Sådanne løsninger er meget billigere i længden, specielt fra et support synspunkt og i det tilfælde at du ønsker at tilføje mere til dit produkt.

Alle Linux-baserede servere og løsninger tilbudt af sysCore ApS bygger på det gode arbejde fra udviklerne af Ubuntu og CentOS.

Vi har derudover haft stor success med at introducere Linux som Desktop platform på kontorer – det er fri for virus og koster 0kr i licensafgift. Prøv det nu!

Ubuntu Linux

Ubuntu kommer i mange varianter og er drevet af Canonical – og så selvfølgelig fællesskabet. Hos sysCore ApS bruger vi Ubuntu Desktop på vores laptops og computere på kontoret. Samtidig kører 99,9% af vores servere Ubuntu Server LTS.

LTS står for Long Term Support, hvilket betyder at udgivelsen passer til virksomheder og større installationer, da det kommer med 5 års support (sikkerhedsopdateringer, bug fixes etc.). Og selvfølgelig er det gratis at bruge.

Læs mere om Ubuntu på www.ubuntu.com og se præcis hvorfor det er værd at kaste et blik på.

CentOS: The Community ENTerprise Operating System

The Community ENTerprise Operating System. Denne distribution er baseret på kilder udgivet af North American Enterprise Linux leverandør og sigter mod virksomheder og større organisationer. CentOS er gratis og i overensstemmelse med den forudgående leverandørs redistributionspolitik.

Det er et af de bedste gratis alternativer til betalte Linux distributioner, der afhænger af RPM pakker. Hvis du ønsker at læse mere om CentOS, kan du besøge deres webside: www.centos.org.

 

Alle varemærker benyttet på denne webside tilhører de respektive tredjeparter. Links, beskrivelser og logoer på denne side er her for at sige tak til udviklerne og dem, der har støttet alle de nævnte distributioner. Hvis du som ejer af et af disse varemærker ønsker at få det fjernet – eller ønsker at ændre vores beskrivelse – så kontakt os endelig.