HURTIG ADGANG

sysCore ApS
Tel: +45 32 21 57 70
Nej tak til telefonsalg

Fax: +45 69 66 33 66
E-mail: info@syscore.dk
Glostrup, Denmark

HCORE Skræddersyet webløsninger
Vi er en del af H|CORE
Autoriseret UNI-TEL forhandler

Autoriseret forhandler
Autoriseret NAVICAT forhandler

Autoriseret forhandler
INNOVARE logo
sysCore Aps supports Foundation INNOVARE
meetBSD logo
sysCore Aps supports meetBSD Conference

Velkommen til sysCore ApS

sysCore ApS er ikke et almindeligt IT-konsulentfirma – vi er meget mere end det. Hvad der gør os specielle, er vores ekspertise, Linux erfaring og selvudvikling. Vi elsker udfordringer og vi elsker at se vores kunder glade.

Vi specialiserer os i Linux og Open Source software. Vi bruger Open Source selv, og vi tilbyder det også til vores kunder. Vi prøver derudover at bidrage til Open Source fællesskabet når vi kan ved at rapportere bugs, lave patches mm. Når du bruger vores tjenester, fremmer du derfor samtidig det globale Open Source fællesskab.

Læs mere her om vores kompetencer og produkter. I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor Open Source?

Folk spørger os ofte: “Hvorfor skal jeg bruge noget, der er gratis? Ting, der er gratis, virker ikke!”

Der kommer ingen garanti på Open Source – men til gengæld får du software med frihed til at ændre det og tilpasse det dine behov. Kig på de største web-selskaber, der driver tusindvis af servere – og spørg dig selv – ville det være muligt for dem at vokse sig så store, hvis de kun brugte proprietære løsninger?

Open Source er ikke løsningen på alle dine behov, men der er nogle områder hvor Open Source har klare konkurrencefordele.

H|CORE platforme

H|CORE er dannet af firmaerne sysCore og byHerskind. Vi har sammen og hver især løst et hav af opgaver indenfor grafisk design, webdesign og programmering.

Sammen kan vi tilbyde “one stop” til webløsninger, support og webhotel. Vores kunder skal kun gå et sted hen, når de har en webudfordring. Og det er H|CORE.